Διαβάστε ολόκληρο
το τελευταίο τεύχος του περιοδικού
"Ελευθεροεπαγγελματίας Ιατρός"
εδώ.

Βρείτε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού
στο Iatriki on Line.

Previous ◁ | ▷ Next

Ο Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

Μαρούσι, 18 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ Γ. Πατούλης, προσκεκλημένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι»


Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» Μ. Γρηγοροπούλου, και των μελών του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Ο κ. Πατούλης χαιρέτισε την εκδήλωση αναφερόμενος στην πολυετή και ουσιαστική συνεργασία του Συλλόγου με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο χάρη της οποίας χιλιάδες άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες έχουν εξεταστεί με δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες στο πλαίσιο της πρόληψης, σώζοντας σε περιπτώσεις ακόμα και ζωές. Τόνισε τη σημασία που έχει ιδιαίτερα αυτή την εποχή που στα νοσοκομεία υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις ογκολογικών φαρμάκων και η υγεία των ασθενών δοκιμάζεται στο έπακρο, να υπάρχουν φορείς που παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ Σ. Παπασπυρόπουλος .

 

Copyright © 2013 Ε.ΕΛ.Ι.Α. All Rights Reserved.
Powered by DOCTORSmedia