Διαβάστε ολόκληρο
το τελευταίο τεύχος του περιοδικού
"Ελευθεροεπαγγελματίας Ιατρός"
εδώ.

Βρείτε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού
στο Iatriki on Line.

Previous ◁ | ▷ Next

Σύσταση Ιδρύματος Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών – Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

 

Γ.Πατούλης : «Ο ΙΣΑ ανέλαβε μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη των μελών του και τη διασφάλιση των καλύτερων οικονομικών και επαγγελματικών συνθηκών.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του ότι με απόφασή του προχωρεί στη σύσταση Ιδρύματος Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών – Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΙΕΣΠ – ΤΕΑ ΙΣΑ).

Σκοπός είναι η χορήγηση συνταξιοδοτικής εφάπαξ παροχής στα μέλη μας μέσω του ανεξάρτητου και αυτοτελούς νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου (ΙΕΣΠ – ΤΕΑ ΙΣΑ), η ίδρυση του οποίου έχει ήδη δρομολογηθεί.

Μέσω του ανωτέρω φορέα θα έχουν την δυνατότητα της προαιρετικής επαγγελματικής ασφάλισης όλοι οι συνάδελφοι του ΙΣΑ με πολλά οφέλη.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση, άμεσα, όταν θα έχει εγκριθεί το καταστατικό από τις αρμόδιες αρχές και ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες της σύστασής του.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ ανέλαβε μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία για τη στήριξη των μελών του. Ευελπιστούμε στην ευρύτερη αποδοχή αυτής της προσπάθειας με την συμμετοχή των μελών του ΙΣΑ, στο εν λόγω Ταμείο. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες επαγγελματικές και οικονομικές συνθήκες, για τα μέλη μας τους γιατρούς της Αθήνας.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ
 

Copyright © 2013 Ε.ΕΛ.Ι.Α. All Rights Reserved.
Powered by DOCTORSmedia